Απολέπιση Προσώπου Σωστά στο Σπίτι

Post By RelatedRelated Post

Ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο θέλει εκτός από την καθημερινή περιποίηση του και απολέπιση τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα! Με την απολέπιση καθαρίζετε τους πόρους του δέρματος, αφαιρείτε τα νεκρά κύτταρα και αποφεύγετε τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς. Παράλληλα αυξάνετε την παραγωγή του κολλαγόνου και μειώνετε τις λεπτές γραμμές άρα δείχνετε και νεότερες φίλες μας!

Τα λεγόμενα scrub απολέπισης είναι σε μορφή κρέμας ή gel και περιέχουν μικροκόκκους φυσικούς ή συνθετικούς που απομακρύνουν τα περιττά στοιχεία χωρίς να προκαλούν τραυματισμούς. Απλώστε σε όλο το πρόσωπο (εκτός από την περιοχή των ματιών και των χειλιών) με απαλές κυκλικές κινήσεις και αφήστε να δράσει για μερικά δευτερόλεπτα. Ύστερα, αφαιρέστε με άφθονο νερό- χλιαρό και ΠΟΤΕ καυτό- και εφαρμόστε ΑΜΕΣΩΣ την ενυδατική σας κρέμα. Είναι προτιμότερο να κάνετε απολέπιση πρωινές ώρες ή τουλάχιστον 30′ πριν κοιμηθείτε για να μην έχετε πρηξίματα την επόμενη μέρα και φρικάρετε!!

Κρατάτε μυστικά; Απολέπιση χρειάζεται και η αντρική επιδερμίδα, κυρίως όσων ξυρίζονται τακτικά. Θα τον καταφέρετε λέτε;;

Το κατάστημά μας έχει ποικιλία προϊόντων απολέπισης, με φυσικά ευεργετικά συστατικά όπως το μέλι ή το αμυγδαλέλαιο, το αβοκάντο ή την ελιά! Και οι κόκκοι των προϊόντων μας είναι και εκείνοι από κουκούτσια ή σπόρους φυτών με όλα τα μοναδικά στοιχεία που έχουν για το δέρμα σας!!

Comments

comments

master

Leave a Comment

Email (will not be published)