Πώς θα διαλέξετε τη σωστή Μάσκαρα για εσάς

Post By RelatedRelated Post

Πώς θα διαλέξετε τη σωστή Μάσκαρα για εσάς

Το top εργαλείο του γυναικείου μακιγιάζ είναι, φυσικά, η μάσκαρα! Με ένα μόνο πέρασμα τονίζει το βλέμμα μας, το κάνει φωτεινό και εμείς φαινόμαστε περιποιημένες. Το θέμα είναι όμως το ρίσκο φίλες μου, να μη μουντζουρωθούμε, να μη φαινόμαστε από νυχτερινή βόλτα το πρωί και κυρίως να διαλέξουμε εκείνη τη μάσκαρα που θα μας δώσει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Γιατί;

Πολλές φορές παίρνουμε ένα καινούργιο προϊόν που μας έχει εντυπωσιάσει και τελικά σε εμάς δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα. Για αυτό το λόγο είπαμε στην Ομάδα του ForMe να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη μάσκαρα για τη καθεμία σας.

Τί σας χαρακτηρίζει- Τί χρειάζεστε

mascara-brushes

  • Αν έχετε μακριές και αραιές βλεφαρίδες, θα σας βολέψει μία μάσκαρα για πυκνότητα με χοντρό βουρτσάκι.

 

  • Αν έχεις κοντές ή και λεπτές βλεφαρίδες, καλό είναι να διαλέξετε μια μάσκαρα για έξτρα μήκος, δηλαδή με καμπυλωτό βουρτσάκι.

 

  • Για ένταση και όγκο, το χοντρό βουρτσάκι είναι αυτό που ζητάτε.

 

  • Για ελαφρύ αποτέλεσμα, σχεδόν φυσικό, το λεπτό και μακρύ βουρτσάκι είναι για εσάς. Όπως και για καμπυλωτές βλεφαρίδες στηριχτείτε στα βουρτσάκια με καμπύλη.

 

  • Για όσες έχετε τη τύχη να έχετε πυκνές βλεφαρίδες αλλά θέλετε να είναι πιο μακριές, διαλέξτε το spiral.

 

Και 4 extra tips για Μάσκαρα από το ForMe

  1. Δώστε βάση στο βουρτσάκι! Το 90% του αποτελέσματος έχει να κάνει με αυτό και όχι με τη σύσταση της μάσκαρας.
  2. Too much- too messy! Μην εφαρμόζετε πολλές στρώσεις. Περάστε μία πρώτη στρώση μόνο στις άκρες, συνεχίστε περνώντας το βουρτσάκι από τη πάνω πλευρά των βλεφαρίδων σας και τελειώστε με δεύτερη στρώση από τη βάση ως τις άκρες.
  3. Οι κόμποι είναι αντιαισθητικοί και οι μπατονέτες είναι οι καλύτερες σας φίλες για να τους βγάλετε. Αφιερώστε μερικά δευτερόλεπτα για να τους αφαιρέσετε και να έχετε ένα τέλειο look!!
  4. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ τις κάτω βλεφαρίδες!!! Είναι η τελευταία πινελιά, δίνουν κίνηση στο βλέμμα και κάνουν τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα.

 

Στο κατάστημα μας www.forme.gr θα βρείτε ότι θέλετε, με ένα click ;)

Comments

comments

master

Leave a Comment

Email (will not be published)