Όμορφα Νύχια: Εύκολα και γρήγορα

Post By RelatedRelated Post

Όμορφα Νύχια: Εύκολα και γρήγορα

Τα περιποιημένα και υγιή νύχια δίνουν λάμψη στην εικόνα μιας γυναίκας για αυτό και όλες μας θέλουμε να τα προσέχουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Όταν δεν έχουμε χρόνο να πάμε στην αισθητικό μας, μπορούμε να τα φτιάξουμε και μόνες μας στον χώρο μας. Πώς όμως θα το κάνουμε σωστά; Η Ομάδα του ForMe.gr φρόντισε να συλλέξει όλα τα χρήσιμα tips ειδικά για τις φίλες μας.

Όμορφα Νύχια Βήμα- Βήμα

  1. Αφαιρούμε το βερνίκι που έχουμε στα νύχια μας με ασετόν, κατά προτίμηση με λαδάκι για να είναι πιο φιλικό στο δέρμα μας και τα νύχια.

*Εάν βάφετε πολύ συχνά τα νύχια σας, καλό είναι για κάποιο διάστημα να τα αφήσετε να ξεκουραστούν έτσι, ώστε να δυναμώσουν και να μη χάνουν το χρώμα τους ή κιτρινίζουν.

2. Αφιερωνόμαστε στο λιμάρισμα. Διαλέγουμε το είδος (μαλακή ή σκληρή) και το σχήμα (καμπύλη, ευθεία κτλ) της λίμας που μας εξυπηρετεί και μας βοηθά περισσότερο και λιμάρουμε τα νύχια μας με μία φορά, ποτέ μπρος πίσω. Το σωστό λιμάρισμα βοηθά τα νύχια να μη σπάνε και τα κάνει πιο γερά. Επίσης, μας βοηθά να έχουμε  το σχήμα που θέλουμε ;)

3. Μπαφάρουμε τα νύχια μας για να γίνουν πιο ματ και να κάτσει καλύτερα το χρώμα που θα επιλέξουμε αλλά κυρίως για να απορροφηθεί περισσότερο το λαδάκι που θα βάλουμε για τη προστασία και τη λάμψη τους. Όταν έχουμε χρησιμοποιήσει σωστά το buffer το χρώμα κρατάει περισσότερο!! Επίσης, εάν έχετε κιτρινίλες ή στίγματα από το τσιγάρο μπορείτε να τα αφαιρέσετε με χυμό λεμονιού και ύστερα να τα ξεπλύνετε!!

4. Μία είναι η λέξη για ενυδάτωση και προστασία..ΛΑΔΑΚΙ!! Υπάρχουν άπειρα λαδάκια με χρώμα, εάν δε θέλετε να βάψετε τα νύχια σας ή χωρίς, με άρωμα για πιο ευχάριστο μανικιούρ ή όχι για τις πιο κλασικές μας φίλες, πάντως το λαδάκι είναι απαραίτητο για την καταπολέμηση της ξηρότητας και την αποφυγή σχηματισμού παρανυχίδων. Βάλτε το λαδάκι (μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή) και κάντε μασάζ στα νύχια και την περιοχή των επωνυχίων (aka “πετσάκια). Mυστικό: Διαλέξτε ένα λαδάκι με Βιταμίνη Ε ή αμυγδαλέλαιο!

5. Κόψιμο Επωνυχίων..χμμ οκ,δεν είναι ευχάριστο αλλά πρέπει γιατί είναι αντιαισθητικά και μικραίνουν τη βάση για το βερνίκι. Για τις παρανυχίδες ούτε λόγος, είναι εστίες μόλυνσης που είναι σημαντικό να απομακρύνονται. Μετά το μασάζ με το λαδάκι η χρήση των ειδικών εργαλείων είναι πολύ πιο εύκολη. Βασικό: Μη τα τραβάτε, να τα κόβετε! Και να αποστειρώνετε πάντοτε τα εργαλεία σας πριν τη χρήση, ακόμη και αν τα χρησιμοποιείτε μόνο εσείς. Δε θέλετε να μπλέξετε με ενοχλητικά δερματολογικά!! Η υγεία σας είναι πάνω από όλα!

Είστε έτοιμες!! Για να σας βοηθήσουμε διαλέξαμε και ένα βίντεο..

 

Comments

comments

master

Leave a Comment

Email (will not be published)